En blogg från Högskolan i Borås

onsdag 12 augusti 2009

Datum för Boråsträffar

Till dig som så smått börjar planera dina studier på Digitala tjänster-programmet nu till hösten och kanske har börjat kika lite på resor och boende i Borås:

Träffen i höstens första kurs, Digitala medier i kultur- och informationssektorerna, ligger den 22-23 september med start kl. 10.30 på tisdagen och slut 15.30 på onsdagen. På onsdagen ligger två examinerande moment.

Höstens andra kurs, Teknik för digitala bibliotek, samläses med andra masterutbildningar på institutionen. Eftersom vi inte ännu vet exakt hur många studenter som kommer att delta är datum och tider ännu så länge preliminära, men vi har bokat in den 21-22 oktober. Mer information om detta kommer i lärplattformen Ping Pong efter kursstart.

Tips om boende finns på Borås kommuns sida BoråsBorås.
/Helena

2 kommentarer:

 1. Ett tips är att två av vandrarhemmen, de som jag kollat upp för september är fullbokade. Jag står i kö och hoppas på det bästa. Jag kommer förhoppningsvis i tid till första dagens start då jag ska åka tåg från Västerås tidig morgon. Alla som har åkt tåg vet hur det kan bli med passning av tider då :-)

  Soliga hälsningar från Västerås
  /Maria V

  SvaraRadera
 2. Hej! Hör av er om ni inte hittar något boende för träffen i Borås. Kanske kan vi komma med något mer tips i så fall!
  Turistbyrån har även några privata rum som de kan hänvisa till.
  Tfn turistbyrån 033-357090
  Hoppas det löser sig och välkomna till Borås hälsar Ewa Skelte
  Utbildningskoordinator och studievägledare Bibliotekshögskolan

  SvaraRadera